Termeni si Conditii

Termeni și Condiții de utilizare a website-ului www.blackonwhite.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii COJOCEA EMILIAN-ALEXANDRU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ denumită în continuare BlackOnWhite Barber Shop.

 

COJOCEA EMILIAN-ALEXANDRU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ este o societate comercială care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Municipiul Focșani, strada CPT. CREȚU FLORIN, Nr. 5, Bloc 5, Ap. 12, Județ Vrancea, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F39/66/26.01.2018, cod unic de înregistrare/cod TVA 387494730.

 

Site-ul https://www.blackonwhite.ro este administrat de COJOCEA EMILIAN-ALEXANDRU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și Politica de Utilizare a Cookie-urilor. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.blackonwhite.ro.

 

Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de BlackOnWhite Barber Shop.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea BlackOnWhite Barber Shop şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al BlackOnWhite Barber Shop. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web a site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor BlackOnWhite Barber Shop sau aduc un prejudiciu imaginii BlackOnWhite Barber Shop, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

 

2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe BlackOnWhite Barber Shop nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

 

3. BlackOnWhite Barber Shop va folosi datele cu caracter personal, preluate din formularul de contact, doar pentru a va raspunde mesajelor dumneavoastra. BlackOnWhite Barber Shop nu va folosi aceste date cu caracter personal in nici un alt scop.

 

4. BlackOnWhite Barber Shop nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrărilor BlackOnWhite Barber Shop.

 

5. BlackOnWhite Barber Shop nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.

 

6. BlackOnWhite Barber Shop nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa BlackOnWhite Barber Shop.

 

7. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. BlackOnWhite Barber Shop nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa BlackOnWhite Barber Shop.

 

8. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor BlackOnWhite Barber Shop este strict interzisă.